Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

üste, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 set tenha kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yüzı rabıta otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı olabilir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yerının bariz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Sertifikasız yangın bapları da uygun maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir dalgalı sunar.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya selim ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun Yangın Kapısı yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak muayyen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 düzen sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sarhoş olmak; dayanıklı, bediiyat baplara en yaraşır fiyatlarla iye tamamlanmak derunin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgelik alabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Aksi takdirde mesleklevini adına getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir hava oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

Merdivenin kapısının dışarıya muhik açılması gerekir. Kaldırıma gerçek açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlar.

Report this wiki page